Perilice rublja Lunar

Istražite perilice rublja Midea Lunar serije s integriranom funkcijom Health Guard, 
kao i programe Drum Clean, Allergy Care
i Turbo Wash koji se lako biraju pomoću novodizajniranog Lunar Dial-a. 

Uz Midea Lunar seriju vaš život postaje mnogo lakši.

Saznaj više

Lunar Dial


Inspirirani sjajem i čistoćom lune, imamo Lunar Dial kao ključni element Midea serije perilice rublja. Za razliku od tradicionalnih gumba, Lunar Dial integrira funkcije gumba i zaslona, nudeći vam izravnije iskustvo korištenja perilice rublja. 
Perilica MF200 s Lunar Dial i Health Guard tehnologijom korisniku nudi uz praktično iskustvo uporabe i garanciju zdravstvene njege.

HealthGuard


Poboljšano čišćenje i sterilizacija. Tvrdokorne 
mrlje, ostaci deterdženta i štetne klice su temeljito uklonjene pri odabiru načina rada Hygiene 90 C, koji je koristan za djecu i starije osobe koje su posebno osjetljive na alergije. 
Perilica MF200 s Lunar Dial i Health Guard tehnologijom korisniku nudi uz praktično iskustvo uporabe i garanciju zdravstvene njege.

AutoClean


Protok vode velike brzine uklanja ostatke prljavštine s unutarnje i vanjske strane bubnja kako bi se spriječilo sekundarno onečišćenje odjeće. Ciklus Auto Clean će se automatski aktivirati sa sljedećim programima: Cotton, Mix, Synthetic, Jeans, Cold Wash.

Steam Care


Steam Care funkcija radi na sistemu grijanja bubnja da razvije paru kako bi se postigla 99,99% sterilizacija. Funkcija se aktivira prije glavnog pranja, uključuje programe kao što su Allergy Care i Steam Care.

15’ min


Program za male količine rublja (1,0 kg) biti će završen 
u roku od 15 minuta. Nikada u žurbi i uvijek u najboljem izdanju.

Isključenje zvučnog signala


Uživajte u radu perilice bez smetnji.
Pritiskom na Delay i Spin istovremeno, zvučni signali rada bit će utišani kako biste mogli oprati rublje i u kasnim večernjim satima bez uznemiravanja obitelji.

Perilice/sušilice rublja Lunar

Održavanje higijene je nezamislivo bez redovitog pranja vaše odjeće, rublja, posteljine. Midea perilice i sušilice rublja odraditi će taj posao za vas uz zajamčenu besprijekornu čistoću i njegu vašeg rublja. Također, uz ispravan odabir iz mnoštva programa sušenja, skratite vrijeme potrebno za peglanje.

Saznaj više

Auto Dry tehnologija


Senzor temperature i vlažnosti može inteligentno osjetiti uvijete sušenja odjeće u bubnju kako bi spriječio oštećenje rublja zbog pregrijavanja. Program će se automatski pauzirati kada rublje dobije najbolju razinu sušenja.

Wash and Dry


Pojednostavite svoj život bilo kada, bilo gdje. Operite i osušite vaše rublje u jednom potezu. Odaberite svoj najbolji izbor za nošenje nakon završetka programa pranja i sušenja.

5 godina garancije


Radi zadovoljstva naših kupaca i radi njihovog povjerenja, 
uveli smo produženo, petogodišnju garanciju na Midea asortiman u Hrvatskoj, Mađarskoj, Bosni i Hercegovini,
Crnoj Gori te Sloveniji, što znači da najmanje 1.826 dana možete bezbrižno uživati u svakodnevnici.

10 godina garancije na inverter motor


Osim redovnih 5 godina garancije na sve aparate bijele tehnike Midea, uz svaku perilicu, perilicu/sušilicu rublja s inventerskim BLDC motorom ostvarujete i 10 godina garancije na inovativni inverterski BLDC motor.