Bezvremenska svežina za dugotrajno uživanje.

Posao frižidera je da hlade, ali koje bi još karakteristike savremeni uređaji trebali da imaju u današnje vreme? Kako ih učiniti efikasnijim, pametnijim i modernijim?

O svemu tome se razmišlja svakodnevno, jer je frižider više od uređaja. On treba da bude partner koji pruža podršku gde god može. Samostalno razmišlja, preuzima zadatke i olakšava rad. Da bi to učinili, Liebherr stalno razvija svoje uređaje.

Zbog toga Liebherr radi na hladnjacima koji gotovo da govore sami za sebe: uređaji s inovativnim rješenjima koja ne samo da ispunjavaju vaše zahtjeve, već će vas i oduševiti. Bilo u pogledu kvalitete, tehnologije održavanja svježine, udobnosti, dizajna, učinkovitosti ili omjera cijene i vrijednosti. Posebno je bilo važno razviti pametne značajke koje vam pružaju najbolju moguću podršku kako biste imali više vremena za istinski bitne stvari u životu.

Duže očuvanje ukusa: svežina je stvar tehnologije.

Čuvanje hrane u optimalnim klimatskim uslovima ne samo da garantuje posebno dugu svežinu i postojanost, već i značajno doprinosi sprečavanju kvarenja hrane. Liebherrovi uređaji to postižu zahvaljujući savršenoj kombinaciji integrisanih tehnologija za održavanje svežine.

BioFresh Professional: sa funkcijom HydroBreeze.

Profesionalno hlađenje: hladna maglica svežine garantuje hrskavu svežinu i poboljšava strukturu - voće i povrće su neverovatno sveži u BioFresh pregradi.

BluPerformance. Vrhunska udobnost.

Visokokvalitetni materijali, preciznost u izradi do najsitnijih detalja, jednostavnost korišćenja pomoću preciznog elektronskog upravljanja na dodir osnovne su odlike BluPerformance palete uređaja.

Kompaktna integracija rashladnog sistema u dno frižidera uz preciznu elektroniku omogućava još veću energetsku efikasnost, povećava se korisni prostor u frižideru i poboljšava ergonomičnost zamrzivačkog dela.

BioFresh i BioCool obezbeđuju dugotrajnu svežinu namirnica.

Bezvremenska elegancija. Dizajn za svaku kuhinju.

Liebherr ugradni frižider na prvi pogled ostaje nevidljiv i sakriven iza fronte kuhinje, što do izražaja dovodi sam dizajn kuhinje. Međutim, kada se otvori, postaje jasno: iza nje se krije nešto vrlo posebno.

Samostojeći uređaji - tradicionalni i vanvremenski sa jedne strane, elegantni i izuzetni sa druge. Novi dizajn se savršeno uklapa u svaki enterijer. U unutrašnjosti osvajaju plemenite komponente od stakla i nerđajućeg čelika.

Novi koncept osvetljenja LightTower ravnomerno osvetljava unutrašnjost i usput pridržava staklene police. Fleksibilno, jednostavno i štedi prostor. Precizna izrada, fokus na detaljima i skladna kombinacija materijala, oblika i boja stvaraju potpuno estetski utisak. Novi koncept osvetljenja nežno skreće pažnju na ovo.

Uvek dovoljno kockica leda. Potpuno automatski.

Neplanirana zabava? Nema problema. Ice Maker dnevno proizvede do 130 kockica leda i isporučuje obilje leda za uživanje u aperitivima, koktelima i bezalkoholnim pićima - za uspešnu letnu zabavu.

Uz opciju MaxIce, proizvodnja kockica leda može se ubrzati ako vas je iznenadio broj gostiju.

InfinitySpring. Potočić koji nastaje u frižideru.

Dozer vode InfinitySpring izvor je kristalno čiste, hladne vode u vašoj kuhinji. Jer voda je zdrava.

Navlačenje paketa vode u plastičnoj ambalaži je stvar prošlosti. To će rasteretiti vaša leđa i okolinu. Jednostavno i održivo.

Dozer vode integrisan u istoj ravni je uvek tu kada je potrebno a skoro je neprimetan. Pogodan je za gotovo sve veličine posuda, uključujući bokale ili flaše. Integrisani sistem za filtriranje brine za savršen kvalitet vode.

Savršen balans. Odličan sveobuhvatan paket.

Dobar rashladni uređaj mora biti zaista svestran: pored niske potrošnje električne energije i niskog nivoa buke, trebalo bi da obezbedi i uredan prostor za hranu i da ima rezerve energije kada je to najbitnije.

Iz tog razloga Liebherr ne obraća pažnju samo na jedan faktor, već ima u vidu sve situacije primene. Uređaji tako nude uravnotežen, savršeno prilagođen sveobuhvatan paket energetske efikasnosti, zapremine, nivoa buke i rashladne snage. Sa Liebherrom, dakle, dobre stvari dolaze u četiri grupe.

Najsavremenija tehnologija za ljubitelje vina. Uslovi kao u vinskom podrumu.

Ljubitelji vina postavljaju najveće zahteve u pogledu hlađenja i čuvanje svojih omiljenih vina. Mnogi od njih žele priliku da uživaju u vinu u bilo kom trenutku, drugi sakupljaju vina i sastavljaju svoju kolekciju vremenom, a neki žele najbolje iz oba sveta.

Liebher nudi premium vinske vitrine i frižidere koji jamče savršene temperature za svaku potrebu. Vazduh u frižideru se pročišćava preko filtera sa aktivnim ugljenom tako da su uvjeti za vaša vina više nego idealni.

Vino - kultura za hedoniste. Kvalitet u svakom detalju.

Porodična proslava, poseta dobrih prijatelja ili mirno veče nudi dobrodošlicu za otvaranje dobre boce vina.

Da bi zrelo vino uzgajano s ljubavlju razvilo svoj puni ukus, potrebno je pažljivo postupanje. Skladišteno u optimalnim uslovima i precizno tempirano, nudi vrhunsko zadovoljstvo pri konzumiranju.

Pronađite odgovarajući uređaj za svoje potrebe:

Samostojeći ili integrisan u kuhinjski nameštaj - u Liebherr-u ćete pronaći veliki izbor obe vrste frižidera.

Samostojeći uređaji

Ovde otkrivate sve frižidere i zamrzivače iz serije samostojećih uređaja.

Ugradni uređaji

Ovde otkrivate sve frižidere i zamrzivače iz serije ugradnih uređaja.

Vinski uređaji

Ovde otkrivate sve vinske uređaje.

5 godina garancije

Svi Liebherrovi proizvodi dolaze sa petogodišnjom garancijom, što znači da možete bezbrižno uživati u svakodnevnom životu najmanje 1.826 dana.