Preskočite na sadržaj

Uslovi korišćenja

Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na web stranicama www.gemma.rs ne smeju se reprodukovati, distribuirati ili na bilo koji način koristiti u komercijalne svrhe bez izričitog pristanka firme Gemma B&D d.o.o. Dokumenti, podaci i informacije objavljeni na ovim web stranicama mogu se koristiti samo za individualne potrebe korisnika uz poštovanje svih autorskih i vlasničkih prava.

Korišćenjem sadržaja ovih web stranica korisnik prihvata sve rizike koji nastaju iz korišćenja ovih web stranica i prihvata da koristi sadržaj ovih web stranica isključivo za sopstvenu upotrebu i na svoju odgovornost. Gemma B&D d.o.o. se u potpunosti odriče svake odgovornosti koja na bilo koji način može nastati iz, ili je na bilo koji način vezana za korišćenje ovih web stranica, za bilo koje radnje korisnika upotrebom ili zloupotrebom sadržaja ovih web stranica, kao i za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku u vezi s upotrebom ili zloupotrebom korišćenja sadržaja ovih web stranica.

Ove web stranice sadrže i dokumente, podatke i informacije kreirane od strane trećih lica. Gemma B&D d.o.o. nema nadzor nad navedenim dokumentima, podacima i informacijama uopšte, stoga se u potpunosti odriče svake odgovornosti.

Web stranice www.gemma.rs koriste tzv. kolačiće (eng. ‘cookies’) kako bi se korisniku mogla besplatno pružiti usluga sa potpunim funkcionalnostima i što kvalitetnijim sadržajem. Kolačići predstavljaju skup podataka koje generiše kreator web stranica i koje web pregledač sprema na disk korisnika u obliku male tekstualne datoteke.

Kolačić omogućava efikasnije korišćenje web stranica www.gemma.rs i automatski ističe kada korisnik zatvori svoj pregledač. Osim toga, web stranice www.gemma.rs prate statističku posećenost isključivo radi dobijanja nužne informacije o privlačnosti i uspešnosti svojih stranica na tržištu i pritom se koristi usluga treće strane pod nazivom Google Analytics.

Korisnik web stranica www.gemma.rs uvek može samostalno regulisati primanje kolačića putem postavki svojeg web-pregledača. Gemma B&D d.o.o. isključuje svaku odgovornost za bilo kakav gubitak funkcionalnosti i/ili kvalitete sadržaja web stranica www.gemma.rs u svim slučajevima odabira regulacije primanja kolačića od strane korisnika.

Korišćenjem web stranica www.gemma.rs smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati i saglasni s ovim uslovima korišćenja, uključujući odredbe o obradi podataka i mogućnostima u vezi s kolačićima.

Gemma B&D d.o.o. se obavezuje da poštuje anonimnost i privatnost korisnika ovih web stranica. Gemma B&D d.o.o. može prikupljati lične podatke korisnika, kao što su ime, adresa, telefonski broj ili e-mail adresa samo ako iste korisnik dobrovoljno dostavi. Gemma B&D d.o.o. će navedene podatke koristiti isključivo u svrhu što boljeg uvida i razumevanja pojedinačnih potreba i zahteva korisnika kao i razvijanja mogućnosti što kvalitetnijeg pružanja svih usluga Gemma B&D d.o.o. na zadovoljstvo korisnika. Gemma B&D d.o.o. se obavezuje da navedene podatke neće učiniti dostupnim bilo kojoj trećoj strani bez izričitog pristanka korisnika.

Gemma B&D d.o.o. zadržava pravo izmene sadržaja ovih web stranica, ali neće biti odgovorna ni za kakve moguće posledice proizašle iz takvih promena.

Gemma B&D d.o.o. zadržava pravo izmene ovih uslova korištenja. O svakoj promeni ovih uslova korišćenja korisnici će biti na odgovarajući način i pravovremeno obavešteni. Izmene ovih uslova korišćenja stupaju na snagu sa datumom njihove objave na web stranicama www.gemma.rs.

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznajte više