Preskočite na sadržaj

Prednosti Franke sudopera

Tvornicka brtvaTvornički ugrađena britva – optimalan estetski učinak i maksimalna jednostavnost ugradnje.


Mehanicki zatvarac

Mehanički povlačni daljinski otvarač pilete – omogućuje pražnjenje vode iz sudopera bez močenja ruku. Upravljačka ručica nalazi se pored mješalice. Budući da je vrlo niska moguće su razne izvedbe mješalice.


Mehanicki zakretni zatvaracMehanički zakretni daljinski upravljač pilete – omogućuje pražnjenje vode iz sudopera bez močenja ruku. Upravljačka ručica nalazi se pored mješalice. Budući da je vrlo niska moguće su razne izvedbe mješalice.


Mehanički daljinski zatvarac_opcijaMehanički povlačni daljinski otvarač pilete (opcija) – omogućuje pražnjenje vode iz sudopera bez močenja ruku. Upravljačka ručica nalazi se pored mješalice. Budući da je vrlo niska moguće su razne izvedbe mješalice.


Mehanicki zakretni daljinski zatvarac_opcijaMehanički zakretni daljinski upravljač pilete (opcija) – omogućuje pražnjenje vode iz sudopera bez močenja ruku. Upravljačka ručica nalazi se pored mješalice. Budući da je vrlo niska moguće su razne izvedbe mješalice.


Dozator_opcijaDozator tekućeg deterdženta – vrlo koristan dodatak koji omogućuje da je deterdžent uvijek nadohvat ruke te optimizira pranje. Prije kupnje provjeriti mogućnost ugradnje na sudoper.


Mehanicki patent zatvaracMehanički pritisni daljinski otvarač pilete – omogućuje pražnjenje vode iz sudopera bez močenja ruku. Jednostavno otvaranje i zatvaranje odvoda jednim pritiskom na gumb.


Integrirani odvodIntegrirani odvod sudopera – odvod sudopera ne montira se naknadno, nego je utisnut na samom sudoperu. Tako su izbjegnuti spojevi i precjepi u kojima se obično nakupljaju ostaci hrane.


SanitizedHigijenski tretman – jedinstven i inovativan higijenski tretman izveden na Franke Fragranit sudoperima povećava čistoću radne površine i smanjuje razvoj mikroba i bakterija do 99%. Zahvaljujući prisustvu aktivnih iona srebra, sudoper je zaštićen 24 sata dnevno.


DuraKleenFragranit Durakleen® PLUS – glađa površina za više čistoće i higijene. Sudoperi su načinjeni od naprednog materijala Fragranit DuraKleen Plus koji se sastoji od 80% stvarnog granita i 20% epoksidne smole. Fragranit DuraKleen Plus je četvrti materijal po tvrdoći, stoga je izuzetno otporan na udarce, grebanje, a jednako tako i na niske ili visoke temperature (do 280°C).


Poluporavnata ugradnjaPoluporavnata ugradnja – novi način ugradnje sudopera na čvrste ili laminirane radne ploče. Izuzetno laka ugradnja i iznimna elegancija.


Poravnata ugradnjaPoravnata ugradnja – način ugradnje urezivanjem radne ploče za debljinu ruba sudopera tako da su u konačnici potpuno u ravnini.


Ugradnja ispod ploceUgradnja pod radnu ploču – način ugradnje za ploče od mramora, kamena i umjetnih materijala. Radna ploča je elegantna i neprekinuta, praktična i laka za održavanje.


Standardna ugradnjaRub standard – klasičan rub koji se uklapa podjednako u moderne i u retro dizajnirane kuhinje.

 

 

 

Gemma.hr koristi kolačiće (engl. cookies). Nastavkom korištenja stranica slažete se s upotrebom kolačića. Saznajte više