Predivna rješenja za vaš dom

Za one koji su istinski inspirirani kuhinjom, kuhinja je središte vašeg doma. A središte kuhinje je mjesto gdje radite, dijelite i zabavljate se.
Franke donosi otvoreni koncept i višenamjenske integrirane sustave koji pomažu unijeti stil, udobnost i umijeće 
u vašu kuhinju.
Doživite užitke koje vam mogu donijeti kuhanje, jelo i zabava u kuhinji opremljenoj Franke proizvodima.

Za kuhinje bez kompromisa

Saznajte kako je živjeti u "čudesnoj" kuhinji u kojoj su sudoperi, pribor, slavine, sorteri otpada, pećnice, ploče u savršenom skladu jedni s drugima.

Slavine

Slavina je jedan od najčešće korištenih predmeta u vašoj kuhinji. Stoga Franke pridaje veliku važnost stvaranju proizvoda koji odolijevaju zubu vremena i čine vašu kuhinju još divnijim mjestom za kuhanje i zabavu.

Saznaj više

Sudoperi

Od tradicionalnog stila do modernog dizajna, svaki Franke sudoper nudi izvrsnu izradu. Pustite mašti na volju s nizom fantastičnih opcija koje će vam pomoći da maksimalno iskoristite prostor i naglasite izgled cijele prostorije.

Saznaj više

Ugradbena tehnika

Bez obzira volite li plinske ili indukcijske ploče za kuhanje, nudimo različite stilove s odgovarajućim pećnicama kako biste mogli pronaći savršenu opciju za svoj dom. Zato Franke vodi računa i o najsitnijim detaljima.

Saznaj više

Otkrijte Franke novitete

Franke neprestano razvija inovativne nove proizvode kako bi vašu kuhinju učinio prekrasnim mjestom za boravak. Zato pogledajte što je novo u Franke-u.

Kvaliteta Frankeovih proizvoda polazi od materijala, kao što je čelik odabran za komponente. Tehničke značajke čelika, kao i estetika, sposobnost izdržavanja kroz vrijeme i nepromijenjenost, upravo su to što omogućuje jednostavno održavanje i neprestano uživanje u korištenju. Zato za svoje proizvode Franke koristi isključivo nehrđajući čelik AISI 304 18/10.

Antibakterijski i uvijek Sanitized®. Fragranit je izuzetno čvrst i otporan materijal. Zahvaljujući tretmanu Sanitized®, Franke je prepoznat kao pionir u razvoju granitnih komponenata za sudopere. Njegovi ioni srebra smanjuju rast bakterija i mikroba za 99%. To znači bolju higijenu i lakše čišćenje. Vaš sudoper je siguran 24 sata dnevno.

Franke asortiman kuhinjskih slavina od 360° moderan je i kompaktan izbor dizajna za vašu kuhinju. Njihov jednostavan dizajn ne ugrožava njihovu eleganciju, a rotacija od 360° nudi optimalnu slobodu i fleksibilnost kako bi vašoj kuhinji dao novi život.

Otkrijte Franke proizvode

5 godina garancije na električne uređaje

Radi povećanog zadovoljstva naših kupaca, uveli smo petogodišnju garanciju na Franke električne uređaje, osim na drobilice otpada za koje garancija 
vrijedi 2 godine.